Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ

athinais

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας. Ο πρωτοποριακός χώρος συνεδρίων, πολιτισμού και ποιοτικής ψυχαγωγίας βρίσκεται στο πιο σημαντικό σταυροδρόμι της πόλης μετά την ενοποίηση των ιστορικών χώρων της Αθήνας: στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, στο πιο ζωντανό σημείο της πρωτεύουσας.

Η μελέτη ανάπλασης που έγινε το 2000 διατήρησε τη φυσιογνωμία του βιομηχανικού χώρου και ανέδειξε τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία, γεφυρώνοντας την παράδοση με την προηγμένη τεχνολογία και τη σύγχρονη αισθητική. Πρωτοστατώντας και πάλι το 2008, ανακαινίζεται πλήρως, προσθέτοντας μία νέα αντίληψη για τη δημιουργική δράση και την ποιότητα ζωής.

Η αναλλοίωτη αξία της υψηλής αισθητικής, η γοητεία του σύγχρονου design, η μαγεία της τέχνης και οι ρομαντικές μνήμες του παλιού μεταξουργείου, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για μια πραγματική γιορτή των αισθήσεων. Με δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 100 έως 1500 άτομα, οι αίθουσες της ΑΘΗΝΑΪΔΑΣ είναι η ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία, την ποιότητα και τη διακριτική τους πολυτέλεια.

Από το 2000 η Αθηναΐδα αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας, στο πιο σημαντικό σταυροδρόμι μετά την ενοποίηση των ιστορικών χώρων της Αθήνας: στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης.

To παλιό εργοστάσιο μεταξιού αναπλάστηκε και διατήρησε αναλλοίωτη τη φυσιογνωμία του βιομηχανικού χώρου, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του και γεφυρώνοντας την παράδοση με την προηγμένη τεχνολογία & τη σύγχρονη αισθητική.

Με χώρους που ξεπερνούν τα 1.600 τ.μ και με ποικιλία αιθουσών & παροχών που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 100 έως 1500 άτομα, οι αίθουσες της ΑΘΗΝΑΪΔΑΣ είναι η ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία, την ποιότητα και τη διακριτική τους πολυτέλεια.

Διεύθυνση :

Καστοριάς 34 Αθήνα
Τηλ. 2103480000
athinais@athinais.com.gr
www.athinais.com.gr