Κατασκευές

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1. Κρυπτόλεξο της 4Μ

Κατασκευή Κρυπτόλεξο της 4Μ
Κατασκεύασε έναν κουμπαρά κρυπτόλεξο που δε θα μπορεί να τον ανοίξει κανείς! Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις σαν κουτί αποθήκευσης μυστικών μηνυμάτων ή σαν λουκέτο. Βάλε τον δικό σου μυστικό κωδικό ώστε μόνο εσύ να μπορείς να δεις τους θησαυρούς σου!

2. Κατασκευή Κόμικ

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1. Προσωπεία με γάζα και γύψο

2. Κρυσταλλικό Μωσαϊκό που φωτίζει

Κατασκευή Κρυσταλλικό Μωσαϊκό που φωτίζει
Δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα με κρυστάλλους. Ένα μοναδικό μωσαϊκό με κρυστάλλους που φωτίζει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φωτιστικό για το δωμάτιό σου.

3. Σχεδίαση Μπλουζάκι 4Μ

Σχεδίασε το δικόσου μπλουζάκι
Ζωγράφισε ένα μπλουζάκι σου όπως εσύ θέλεις, δημιουργώντας απίθανα σχέδια! Σχεδίασέ το σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο και θα ξεχωρίζεις απ’ όλους στην παρέα. Καλή διασκέδαση!

4. Κατασκευή περούκας με μακαρόνια ΗΛΙΟΣ

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1. Κατασκευή Χαρταετού

Κατασκευή Χαρταετού 4ΜΚατασκεύασε τον δικό σου μοναδικό χαρταετό και ζωγράφισέ τον με το δικό σου στιλ!!! Δοκίμασε μια ηλιόλουστη μέρα να τον αφήσεις να πετάξει ψηλά και διασκέδασε με τους φίλους σου και την οικογένειά σου.

2. Κατασκευή Ανεμογεννήτριας 4Μ

Κατασκευή Ανεμογεννήτριας 4Μ
Κατασκεύασε αυτόν τον καταπληκτικό ανεμόμυλο και μάθε πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια του ανέμου. Παρατήρησε την λάμψη που έχει όταν ο άνεμος γυρίζει τον έλικα.

 

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1. Κατασκευή Κοσμήματος

 

2. Κατασκευή Θαλάσσιος Κόσμος 3D

Κατασκευή Θαλάσσιος Κόσμος 3DΔημιούργησε τον δικό σου 3D υποβρύχιο κόσμο. Σχεδίασε τα περιγράμματα των ψαριών και μετά χρωμάτισέ τα. Φόρεσε τα 3D γυαλιά και οι δημιουργίες σου θα ζωντανέψουν τρισδιάστατες μπροστά στα μάτια σου! Εντυπωσίασε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτήν την ξεχωριστή οπτική εμπειρία.

3. Κατασκευή Νεράιδας,Δόντι-Θήκη

Κατασκευή Νεράιδας,Δόντι-Θήκη
Δημιούργησε το δικό σου κουτάκι για ενθύμια. Μέσα του μπορείς να φυλάξεις τα πρώτα σου δοντάκια ή άλλα αναμνηστικά. Είναι ωραίο να έχεις να θυμάσαι!