Αίτηση Συμμετοχής «Καλοκαιρινό…Ξύπνημα 2016»

Aitisi up

 • (τυχόν προβλήματα, πιθανές αλλεργίες κ.λ.π.)
 • Συνοδός Παιδιού

  Κατά την παραλαβή των παιδιών παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα για την διασταύρωση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής από τον συνοδό του παιδιού σας, παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την αλλαγή, για λόγους ασφαλείας των παιδιών.

  Car
   
 • Βίντεο

  Δηλώνω ότι επιτρέπω στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας του εκπαιδευτικού προγράμματος «Καλοκαιρινό...Ξύπνημα» σχετικά με πιθανή εμφάνιση του παιδιού σε κινηματογραφημένα αποσπάσματα στα site: www.mcf.gr και www.go-mcf.gr, στην αναπαραγωγή και προβολή οπτικοακουστικού υλικού (DVD, φωτογραφίες) για προσωπική, ομαδική χρήση και τηλεοπτική χρήση, όπως επίσης για διάφορες χρήσεις του Ιδρύματος και της εταιρίας παραγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Οδηγίες προς γονείς

Απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκπαιδευτικού προγράμματος «Καλοκαιρινό Ξύπνημα» από την Gruppo Gemello στον Πολυχώρο «Αθηναϊς» τα εξής παρακάτω:

1) Τσίχλες, γαριδάκια, πατατάκια, σοκολάτες, καραμέλες .
2) Μαχαιροπίρουνα και κουτάλια. (Παρέχονται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συσκευασμένα μιας χρήσης πιρούνια και κουτάλια για την ασφάλεια των παιδιών)
3) Παιχνίδια
4) Γαλακτοκομικά προϊόντα

Φέτος μια νέα υπηρεσία προστέθηκε στις υπηρεσίες μας. Η παροχή του μεσημεριανού γεύματος έτσι ώστε τα παιδιά να νιώσουν πιο οικογενειακά, αλλά και χωρίς διαφορές σίτισης. Ενώ ταυτόχρονα δίνουμε στους γονείς τη δυνατότητα να απολαύσουνε λίγες στιγμές ξεκούρασης από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Αίτηση Καλοκαιρινό…Ξύπνημα 2016(κατεβάστε την αίτηση σε μορφή .pdf)